Tahniah Azmil! Juara Mentor Legend 2014!! - ceritaejoy

Tahniah Azmil! Juara Mentor Legend 2014!!

11:16 PG

Semalam aku dok layan program realiti tv ni, Mentor Legend kat TV3. Layan berdua je gan wife. Memang aku dengan wife dah agak dah yang azmil ni mesti menang. Sebabnya, suara dia unik dengan cara dia perform untuk final mentor legend ni. Lagi satu sebabnya adalah, mentornya adalah dayang nurfaizah. Hehehehhe. Aku minat dengan dayang ni. Hehehhe.

Azmil dan mentornya, bawa pulang hadiah Wang Tunai berjumlah RM300,000, 2 buah kereta proton Iriz, Set televisyen 84' ultra HD (Fuh! Punyala besar woi) dan set teater rumah, baucar Zalora sebanyak RM10,000 ( Fuh lagi!) dan trofi.

Ini yang di namakan rezeki kan. Tahniah Sekali Lagi kepada Azmil dan Mentornya Dayang Nurfaizah.

Baca Lanjut Di sini : juara mentor legend 2014


Sumber : Harian Metro

You Might Also Like

1 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email