• Breaking News

    23 Februari 2015

    Tahniah Azmil! Juara Mentor Legend 2014!!

    Semalam aku dok layan program realiti tv ni, Mentor Legend kat TV3. Layan berdua je gan wife. Memang aku dengan wife dah agak dah yang azmil ni mesti menang. Sebabnya, suara dia unik dengan cara dia perform untuk final mentor legend ni. Lagi satu sebabnya adalah, mentornya adalah dayang nurfaizah. Hehehehhe. Aku minat dengan dayang ni. Hehehhe.

    Azmil dan mentornya, bawa pulang hadiah Wang Tunai berjumlah RM300,000, 2 buah kereta proton Iriz, Set televisyen 84' ultra HD (Fuh! Punyala besar woi) dan set teater rumah, baucar Zalora sebanyak RM10,000 ( Fuh lagi!) dan trofi.

    Ini yang di namakan rezeki kan. Tahniah Sekali Lagi kepada Azmil dan Mentornya Dayang Nurfaizah.

    Baca Lanjut Di sini : juara mentor legend 2014


    Sumber : Harian Metro

    1 ulasan:

    Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

    Blogger Malaysia