Template for blogspot. ~ Ceritaejoy Template for blogspot. - Ceritaejoy

Template for blogspot.

2:49 PTG

Rasanya dari pagi tadi aku godek-godek cari template for blogspot ni. Puas cari, takda juga yang berkenaan kat hati. Aku nak yang simple-simple je, sebab kepala macam semak je tengok template sedia ada. Jeles tengok rakan-rakan lain punya blog, kemas je.

Ada rakan-rakan yang nak kongsi, kat mana boleh aku cari template yang best dan simple. Nak cari yang free la, sebab kalau berbayar, banyak rasanya kat simpanan pakcik google.

Ada ke yang nak kongsi?

You Might Also Like

0 comments

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com