Permulaan tahun 2015 yang mencabar! - ceritaejoy

Permulaan tahun 2015 yang mencabar!

9:15 PG

Alhamdulilah. Masih lagi dikurniakan kesihatan yang baik dan umur untuk memasuki tahun baru 2015. Satu tahun yang di katakan permulaan tahun mencabar.

Aku tak kisah pun, orang duk kata, tahun ini adalah 1 tahun yang mencabar. Sebabnya, mahu atau tidak, kita perlu berhadapan dengannya.

Tetapi, yang memjadikan ianya sebagai tahun yang mencabar adalah kerana cabaran dan azam tahun baru yang aku setkan untuk aku tahun ini.

Fuh! Baru terasa nak hidup dan melihat dunia dengan lebih luas. Aku rasakan, inilah 1 tahun, yang mana aku betul-betul berazam untuk mencapai sesuatu.

Jika lihat pada target aku untuk tahun ini, ianya berbunyi sangat mustahil untuk aku capai. Tetapi, bukankah sesuatu yang sukar itu adalah suatu perkara yang sangat menyeronokkan?

Yeah!! Aku sangat bersemangat tahun ini!! Kerana, setiap yang aku inginkan, setiap benda yang aku ingin beli, aku akan capai! InsyaAllah.

Semoga dipermudahkan oleh Allah. Amin.


You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email