Group whatapps rakan-rakan blogger. - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Group whatapps rakan-rakan blogger.

Aku cuma nak tanya, kalau-kalau ada la kan. Nak jugak join. Hehehhe. Aku blogger berasal dari utara tanah air dan menetap di melaka.

Sebenarnya, terasa juga nak jumpa blogger2, samada yang otai atau masih baru. Dapat juga berkongsi idea dalam penulisan dan penghasilan cerita dalam blog nie.

Di melaka, ramai juga blogger, cuma aku jer yang tak kenal. Di kl atau shah alam, usah cakap la, ramai. Hehehehe.

Kan best, boleh berbual-bual sambil minum petang. Berbincang jika ada aktiviti blogger. Nak juga join.

Kalau ada, ajak la saya sekali yer. Terima kasih. :)


loading...

7 ulasan:

  1. singgah sini ye sambil follow ! singgah la blog shahril pulak . terasa macam nk jugak laa join group whatsapp ni

    BalasPadam
  2. Salam kenal bro...

    Setau aku kelab bloger plg aktif kelab bloger ben ashari la kot...

    Btw terus folow kt sini...

    BalasPadam
  3. Wah orang Utara ..menetap kat Melaka ..Takpe la Ejoy nanti kalau ada boleh la menyelit kat group tuuu ...Kenal mengenali sesama blogger ...Nanti blh join dua kaki hahaha

    BalasPadam
  4. Kan? Mesti best kalau ada group macam tu. Kena cari ni. :)

    BalasPadam
  5. best cm tu..nk join gak la. tapi dri utara

    BalasPadam
  6. sy lagi jauh, kat sarawak. haha. jarang nk jumpa blogger kt tmpt sy. :D

    BalasPadam
  7. hah best jugak kalau wt group whatsapp nie

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com