Gaya Jalanan Cara River Island! - ceritaejoy

Gaya Jalanan Cara River Island!

2:07 PTG

Pulau sungai atau sungai pulau? Tak pernah dengar? Sebenarnya ia adalah sebuah jenama dari UK yang menawarkan pelbagai koleksi pakaian ala jalanan atau 'street style' dengan harga yang cukup-cukup berpatutan. Jangan tak tahu yer, jenama ini sering dikaitkan dengan jenama-jenama terkenal macam Topshop, Zara dan H&M.

Sedikit perkongsian mengenai gaya jalanan atau 'street style' ini, ia adalah pakaian yang dikenakan seperti kombinasi jeans dan t-shirt, skirt dan blous atau apa sahaja yang anda ingin pakai untuk mengayakan fesyen jalanan ini. Dan yang menariknya, jenama ini menawarkan pakaian-pakaian gaya jalanan yang sungguh Awesome!

Antara koleksi pakaian untuk Wanita.Juga menawarkan fesyen gaya jalanan untuk lelaki:


Ia cuma sebahagian daripada koleksi pakaian gaya jalanan dari jenama hebat ini. Macamana? Berminat tak dengan fesyen ini? Tak tahu mana nak beli? Jika anda mahu menjadi sebahagian daripada trend fesyen terkini ini, layari sekarang! Di laman web beli belah terhebat Malaysia.

" Ia adalah Laman WEB beli belah Malaysia yang menawarkan penghantaran percuma terus ke rumah anda serta pulangan percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian."

Click sini untuk melihat koleksi dari River Island Online dan dapatkan koleksi gaya jalanan anda sekarang!

You Might Also Like

1 comments

  1. ingatkan pulau mana..nama jenama rupanya, hahaha

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email