Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun ~ ceritaejoy Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun - ceritaejoy

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun

9:35 PG


Assalammualaikum..
Sempena dah hujung tahun ni rasa nak buat Segmen lak. Tujuan Segmen ini diadakan untuk kita semua saling berkenalan, memudahkan kita blogwalking dan sekaligus meningkatkan trafik blog dan menambahkan Follower di blog masing-masing. Jadi tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai yer.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog ini
2- Like Facebook Page Blog ini di Sidebar Jika Sudi.
3- Segmen ini akan tamat pada 30 Disember 2014.
4- Korang hanya copy coding dibawah dan paste kan di ruangan html di blog korang dan tinggalkan link entry korang di ruangan komen kat bawah ni.

tu jer simple kan.. Selamat Bersegmen dan Berblogwalking.

You Might Also Like

11 comments

  1. nak join jugalah.. selamat berblogwalking

    BalasPadam
  2. wahh.
    jom singah di sini yer
    www.kakiberita.com

    BalasPadam
  3. blogwalking daripada segmen yang sama : http://macikzkonah.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

    orang yang ke 180!

    BalasPadam
  4. hi, sy newbie blog...mintak tunjuk ajar...hehehe...sy dr segmen yg sama...salam perkenalan...done follow awk,jemput singgah blog sy...=)

    http://jrmh8890.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Terima Kasih sudi join my segmen. Senarai Peserta dah keluar -> http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html Selamat berblogwalking dan selamat tahun baru.

    BalasPadam
  6. Datang bw dan dah lama follow sini :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

    BalasPadam
  7. datang berblogwalking!!! jum singgah ke blog ijah :) salam kenal . http://ijahoney.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  10. salam perkenalan... singgah BW dan follow sini... #205

    -Hikayat Budak Pening-

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

Blogger Malaysia