• Breaking News

    9 Disember 2014

    Awat la hang mahai sangat? Hish!

    Sewaktu ada event permotoran kat melaka baru-baru ni, aku sempat cuba model ni, tak bawak pun, cuma duduk je. Hehehe.

    Ringan! Itu je aku leh cakap. Hehehe, dan sedikit membongkok ke depan. Tapi, yang penting, kaki aku dua-dua sampai. Itu yang penting. Hehehe.

    Tapi model yang aku idam-idamkan, model RR. Wife pun dah kasi green light. Tup-tup kuar model ni kat mudah. Pergh! Harga dia. Mak ai!


    Nampak tak? Harga motor leh beli rumah. Ish!

    Hai. Kena cari duit tambah la macam ni. Lambat lagi la nak dapat. Hmm.

    Layan gambar dulu la nampaknya. Owh.







    4 ulasan:

    1. wah terbaik! smartt...ermm..kalau lah dapat pakai ni.....meriaahhhh

      BalasPadam
    2. Dah kena tukar ayat tu. Bukan kalau lah, kena pakai: camnalah caranya supaya dapat pakai. Hehehehe. Harga boleh beli rumah dah ha.

      BalasPadam
      Balasan
      1. Tkpe..kena usaha cri duit lebih..yg penting yakin...

        Padam
    3. memang gereklah kalau pakai ni...ha ha ha...akak pun minat dik, tapi kaki tak sampai oiii...dan berat tak boleh nak tampung kot?

      BalasPadam

    Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

    Blogger Malaysia