Awat la hang mahai sangat? Hish! - ceritaejoy

Awat la hang mahai sangat? Hish!

2:02 PTG

Sewaktu ada event permotoran kat melaka baru-baru ni, aku sempat cuba model ni, tak bawak pun, cuma duduk je. Hehehe.

Ringan! Itu je aku leh cakap. Hehehe, dan sedikit membongkok ke depan. Tapi, yang penting, kaki aku dua-dua sampai. Itu yang penting. Hehehe.

Tapi model yang aku idam-idamkan, model RR. Wife pun dah kasi green light. Tup-tup kuar model ni kat mudah. Pergh! Harga dia. Mak ai!


Nampak tak? Harga motor leh beli rumah. Ish!

Hai. Kena cari duit tambah la macam ni. Lambat lagi la nak dapat. Hmm.

Layan gambar dulu la nampaknya. Owh.







You Might Also Like

4 comments

  1. wah terbaik! smartt...ermm..kalau lah dapat pakai ni.....meriaahhhh

    BalasPadam
  2. Dah kena tukar ayat tu. Bukan kalau lah, kena pakai: camnalah caranya supaya dapat pakai. Hehehehe. Harga boleh beli rumah dah ha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tkpe..kena usaha cri duit lebih..yg penting yakin...

      Padam
  3. memang gereklah kalau pakai ni...ha ha ha...akak pun minat dik, tapi kaki tak sampai oiii...dan berat tak boleh nak tampung kot?

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email