Minat mendaki pulak... - ceritaejoy

Minat mendaki pulak...

3:11 PTG

Aku tak suka sangat aktiviti lasak ni. Aku kurang gemar. Aku lebih terarah ke sukan permotoran. Tapi akhir-akhir ni, aku jadi tertarik pulak dengan gunung ganang.

Tengok video luar negara, macamana mereka panjat gunung-gunung tinggi yang semestinya memerlukan stamina tahap gaban! Aku jadi berminat pulak walaupun aku sedar yang stamina aku tak tinggi mana.

Pemandangan dari atas gunung tu yang buat aku rasa teruja! Tapi dah menjadi lumrah, untuk dapatkan sesuatu yang indah dengan kepuasan, mesti melaluinya dengan kepayahan.

Kalau dapat team yang suka panjat gunung kan best. Rata-rata kawan aku dari kalangan bikers. Semua nak laju jer. Hahahahah.

Wife aku seorang yang sukakan aktiviti lasak. Beliau pernah mintak izin dengan aku untuk panjat gunung ledang, tapi aku tak izinkan atas sebab-sebab tertentu.

Jadi, bila aku pernah melarang dia dari teruskan aktiviti yang dia suka, bila aku utarakan minat terbaru aku ni, apalagi, kena balas balik la. Hehehe.

Hish, takleh jadi ni, ada tak blogger yang minat panjat gunung? Aku nak join lah! Hehehhe




You Might Also Like

4 comments

  1. waahh dah lame tak panjat gunung.
    i know one of blogger yang suke panjat gunung.

    http://kasut-rantau.blogspot.com/ [lelaki pastinya haha]

    BalasPadam
  2. berubah hobi ke . hehee . best jugak panjat2 gunung ni

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email