Aku tak makan PETAI! - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Aku tak makan PETAI!

Aku ada 7 orang adik beradik dan kesemua dari kami tidak makan petai. Tetapi, parent aku dua-dua makan petai. Kami sebenarnya, tidak dibenarkan makan oleh ibu. Jadi, bila di larang dari kecil, kesemua dari kami memang tak makan la petai ni.( Hmm, ibu larang, tapi ibu makan? Hmm)

Dan jika boleh makan pun, aku tidak akan memakannya. Sebabnya? Aku tak suka bau yang terhasil apabila membuang air kecil. Arghh, tension aku dibuatnya.

Tadi, aku turun dari office untuk ke bilik air. Masuk je bilik air yang besar tu, pergh! Huhuhu, bau itu membatalkan terus niat aku. Huhuhu.

Wife pun makan petai, tapi disebabkan aku tak suka bau yang akan terhasil, wife terus tak makan. Kalau makan jugak, confirm aku lepak luar je nanti.

Hmm. Petai-petai.


loading...

3 ulasan:

  1. ish rugi nya ..hilang nikmat hidup kalo x mkn petai..hhahahahaha (kidding)

    BalasPadam
  2. Ish. Kalau hilang deria rasa, baru hilang nikmat hidup. Hehehehehe.

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com