Aku tak makan PETAI! - ceritaejoy

Aku tak makan PETAI!

4:21 PTG

Aku ada 7 orang adik beradik dan kesemua dari kami tidak makan petai. Tetapi, parent aku dua-dua makan petai. Kami sebenarnya, tidak dibenarkan makan oleh ibu. Jadi, bila di larang dari kecil, kesemua dari kami memang tak makan la petai ni.( Hmm, ibu larang, tapi ibu makan? Hmm)

Dan jika boleh makan pun, aku tidak akan memakannya. Sebabnya? Aku tak suka bau yang terhasil apabila membuang air kecil. Arghh, tension aku dibuatnya.

Tadi, aku turun dari office untuk ke bilik air. Masuk je bilik air yang besar tu, pergh! Huhuhu, bau itu membatalkan terus niat aku. Huhuhu.

Wife pun makan petai, tapi disebabkan aku tak suka bau yang akan terhasil, wife terus tak makan. Kalau makan jugak, confirm aku lepak luar je nanti.

Hmm. Petai-petai.


You Might Also Like

3 comments

  1. ish rugi nya ..hilang nikmat hidup kalo x mkn petai..hhahahahaha (kidding)

    BalasPadam
  2. Ish. Kalau hilang deria rasa, baru hilang nikmat hidup. Hehehehehe.

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email