10 Alasan untuk anda buang Microwave Oven anda - ceritaejoy

10 Alasan untuk anda buang Microwave Oven anda

10:00 PG

Dari kesimpulan daripada kajian Switzerland, Russia dan Jerman klinikal saintifik, kita tidak boleh lagi mengabaikan microwave oven ada di dapur kita. Berdasarkan kajian ini, kesimpulan artikel ini ialah:

 1). Berterusan makan makanan dari ketuhar gelombang mikro menyebabkan kesan jangka panjang – kekal – kerosakan otak oleh “shorting out” dari impuls elektrik di dalam otak [de-polarizing atau de-magnetizing jaringan otak].

2). Tubuh manusia tidak dapat memetabolisme [menghancurkan] dengan tidak diketahui-produk yang dihasilkan dalam makanan microwave ..

3). pengeluaran hormon lelaki dan wanita dimatikan dan / atau ditukarkan dengan berterusan makan makanan microwave.

4). Kesan dari makanan microwave oleh-produk sisa [jangka panjang, tetap] dalam tubuh manusia.

5). Mineral, vitamin, dan gizi dari semua makanan microwave berkurang atau diubah sehingga tubuh manusia mendapat manfaat sedikit atau tidak ada, atau tubuh manusia menyerap sebatian diubah yang tidak boleh dipecahkan.

6). Mineral dalam sayuran berubah menjadi radikal bebas kanser ketika dimasak dalam ketuhar gelombang mikro.

7). makanan microwave menyebabkan pertumbuhan kanser perut dan usus [tumor]. Hal ini mungkin menjelaskan tahap meningkat pesat kanser usus besar di Amerika.

8). Berpanjangan makan makanan microwave menyebabkan sel kanser untuk meningkatkan dalam darah manusia.

9). Terus-menerus menelan makanan microwave menyebabkan kekurangan sistem kekebalan tubuh melalui kelenjar getah bening dan perubahan serum darah.

10). Makan makanan microwave menyebabkan kehilangan memori, konsentrasi, ketidakstabilan emosional, dan penurunan kecerdasan.


Adakah anda akan membuang ketuhar gelombang mikro anda? Selepas anda membuang microwave, anda boleh menggunakan ketuhar pembakar roti sebagai pengganti yang boleh bekerja dengan baik bagi sebahagian besar makanan anda.

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email