Tolong beri idea. - ceritaejoy

Tolong beri idea.

3:10 PTG

Aku sebenarnya mencari apakah vitamin dan makanan tambahan terbaik untuk wanita mengandung. Kesian tengok orang rumah aku yang lemah-lemah badan tue. Terasa nak mencari apa yang mampu support diri dia supaya lebih kuat dan bertenaga. Hamboi.

Dah bagi minum milo. Kan minum milo anda jadi sihat dan kuat. Tapi, tak cukup support lagi. So, kawan-kawan blogger, kalau boleh kongsi idea anda dengan aku.


Terima kasih kerana membantu.




You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email