Tolong beri idea. ~ Ceritaejoy Tolong beri idea. - Ceritaejoy

Tolong beri idea.

3:10 PTG

Aku sebenarnya mencari apakah vitamin dan makanan tambahan terbaik untuk wanita mengandung. Kesian tengok orang rumah aku yang lemah-lemah badan tue. Terasa nak mencari apa yang mampu support diri dia supaya lebih kuat dan bertenaga. Hamboi.

Dah bagi minum milo. Kan minum milo anda jadi sihat dan kuat. Tapi, tak cukup support lagi. So, kawan-kawan blogger, kalau boleh kongsi idea anda dengan aku.


Terima kasih kerana membantu.




You Might Also Like

0 comments

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

Recommended For You