Only in japan! - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Only in japan!


Parking lot.


Super umbrella.


Ice cream flavors. Would you like your ice cream flavored with horse meat, cactus, charcoal or octopus?



Vending machines with a wide selection of goods ranging from fresh eggs and crepes to batteries, umbrellas and even underwear.



Baked potato Kit Kat, soy sauce Kit Kat or wasabi Kit Kat.


Capsule hotel.
loading...

2 ulasan:

  1. Parking lot tu dekat malaysia pun dah ada . Pernah hari tu tengok tapi tak ingat dekat mana , hehe .

    BalasPadam
  2. Mungkin malaysia dah belajar daripada jepun. Sebab jepun biasanya dah buat lama, barulah negara lain ikut. :)

    BalasPadam

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com