Only in japan! - ceritaejoy

Only in japan!

10:30 PG


Parking lot.


Super umbrella.


Ice cream flavors. Would you like your ice cream flavored with horse meat, cactus, charcoal or octopus?



Vending machines with a wide selection of goods ranging from fresh eggs and crepes to batteries, umbrellas and even underwear.



Baked potato Kit Kat, soy sauce Kit Kat or wasabi Kit Kat.


Capsule hotel.

You Might Also Like

2 comments

  1. Parking lot tu dekat malaysia pun dah ada . Pernah hari tu tengok tapi tak ingat dekat mana , hehe .

    BalasPadam
  2. Mungkin malaysia dah belajar daripada jepun. Sebab jepun biasanya dah buat lama, barulah negara lain ikut. :)

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email