Kunci rumah di tunda lagi!! - ceritaejoy

Kunci rumah di tunda lagi!!

1:30 PTG

Aku betul-betul kecewa dengan pemaju ni. Sampai ke hari ini, masih belum dapat kunci rumah. Aku dah menunggu terlalu lama.

Baru lepas telefon pemaju, dan mereka kata, kunci rumah "mungkin" akan diberikan pada bulan 11. Huh? Aku menunggu rumah dari bulan 3 2014, dan sekarang dah masuk bulan 10 2014. Ini bermakna aku dah tunggu 7 bulan lamanya!!

Pemaju minta aku untuk gesa pihak TNB buat pemeriksaan pada rumah. Persoalannya adalah, mengapa aku? Bukankah ia tanggungjawab pemaju perumahan?

Aku beli rumah di TAMAN BUKIT EMAS, alor gajah melaka. Sahabat sekerja aku juga membeli rumah di dalam taman yang sama. Dan beliau juga perlu menunggu selama 2 tahun lebih untuk memasuki rumah. Apakah aku juga perlu menunggu untuk tempoh yang sama?

Perkara ini buat aku jadi sangat tertekan. Huh!You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email