• Breaking News

    11 September 2014

    Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang blogger !

    BEN ASHAARI

    Hehehhe. Hari ni, aku nak join segmen dari Ben Ashaari pula. Kena jawap soalan ni. Aku cuba sebaik mungkin. hehehhe. Macam jawab soalan exam pulak kan.

    Latar belakang.

    Aku dilahirkan di kedah. Anak seorang tentera. Bila cakap anak tentera. Hidup mesti berpindah randah. Aku pernah tinggal di kem kepala batas, kedah, kemudian ke kem lok kawi, sabah, berpindah ke kem mahkota, kluang dan last sekali ke kem terendak melaka. Aku berbangga dengan ayah aku kerana dia memakai berry maroon. Hehehehe. Kini sudah berumah tangga, mempunyai seorang anak dan menetap di melaka.

    Kelebihan blog.

    Ia tak seperti ingin memuji diri sendiri. Aku cuma ingin blog aku sebagai satu medan pencarian ilmu dan perkongsian cerita oleh kawan-kawan dan diri aku sendiri.

    Impian.

    Impian? Terus terang aku katakan. Bila waktu pertama aku buat blog, aku ingin jadikan ia sebagai sumber rezeki aku. Tetapi bila lama kelamaan, ia tidak seperti itu. Blog bagaikan universiti bagi aku. Tempat aku mencari ilmu. Boleh dikatakan, aku kebanyakkan mencari ilmu di dalam blog.

    Itulah serba sedikit perkongsian yang boleh aku ceritakan. Pada mereka yang nak join segmen ni, boleh click pada banner di atas yer. Terima kasih. :)

    H.I

    27 ulasan:

    1. berblog nie macam2 ilmu kite dpt.. happy blogging :)

      BalasPadam
    2. All The Best & Selamat bersegmen Ejoy .......

      BalasPadam
    3. Selamat berblogging , Chaiyok!!!

      BalasPadam
    4. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

      http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    5. mcm2 ilmu boleh dapat n share..:-)

      BalasPadam
    6. Salam kenal, moga kita dapat berkongsi kebaikan dengan orang lain :)


      http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    7. As-Salam dari HASRULHASSAN.COM.

      Semoga tercapai impian sebagai seorang blogger. Didoakan segala kebaikan .... teruskan usaha dan elakkan diri dari mengalah ...

      Perjalanan masih jauh untuk berjaya.

      In Sha Allah. Boleh punyalah!

      BalasPadam
    8. cantik header.. simple je.. banyaknya dah tulis.. lovely!

      BalasPadam
    9. moga terus berjaya dalam dunia blog :)
      Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
      http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    10. dapat ilmu dan dapat kawan. heee :)

      http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    11. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
      http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

      BalasPadam
    12. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

      www.mamaniza.com

      BalasPadam
    13. Dari segment yang sama
      Semoga sukses
      Salam kenalan

      http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    14. blog memang macam universiti kehidupan kan? follow sini.

      BalasPadam
    15. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

      mselim3

      BalasPadam
    16. salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

      BalasPadam
    17. selamat berblog,kemas cantik...

      BalasPadam
    18. Assalam,
      salam perkenalan..
      saya blogger baru..
      jemput singgah yer :
      http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    19. Datang jenguk kawan lama..Good luck!

      http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

      BalasPadam
    20. Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Walau tak join, tetap datang singgah dan terus FOLO sini no50... Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

      www.dayangdeno.com

      BalasPadam
    21. Salam ukhwah fillah
      Ade singgah....
      http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    22. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

      semoga impian awak tercapai...

      http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam
    23. singgah sini

      http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

      BalasPadam

    Popular Post

    Blogger Malaysia