Pagi dah berpeluh! - Ceritaejoy

Header Ads

Booking.com

Pagi dah berpeluh!

Huh. Penat sungguh pagi ni. Sampai awal pagi tadi, computer takda connection internet. Check-check, jumpa cable problem.

Aku puas cari, mana sumber cable ni. Angkat semua lantai-lantai berat ni. Tak jumpa juga. Call IT member, tak muncul-muncul tiba. Haish. Tak boleh jadi ni.

Last-last, minta tolong equipment member. Selamat beliau berbaik hati nak membantu. Kami cari sama-sama sumber cable connection ni.

Bila buka lantai ni, Fuh! Banyak betul cable kat bawah. Atas nampak kemas je. Pening juga kepala mencari cable computer aku ni.

Alhamdulilah. Jumpa juga akhirnya. Rupa-rupanya, cable kat bawah dah putus. Pelik betul, semalam ok jer. Sahabat ni, gantikan dengan cable yang baru. Alhamdulilah. Baru boleh guna.

Dan terus post kat blog ni. Hehehehehe.

Dunia tanpa internet? Bagaimana yer?

H.I

loading...

Tiada ulasan

Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com