Pagi dah berpeluh! - ceritaejoy

Pagi dah berpeluh!

9:49 PG

Huh. Penat sungguh pagi ni. Sampai awal pagi tadi, computer takda connection internet. Check-check, jumpa cable problem.

Aku puas cari, mana sumber cable ni. Angkat semua lantai-lantai berat ni. Tak jumpa juga. Call IT member, tak muncul-muncul tiba. Haish. Tak boleh jadi ni.

Last-last, minta tolong equipment member. Selamat beliau berbaik hati nak membantu. Kami cari sama-sama sumber cable connection ni.

Bila buka lantai ni, Fuh! Banyak betul cable kat bawah. Atas nampak kemas je. Pening juga kepala mencari cable computer aku ni.

Alhamdulilah. Jumpa juga akhirnya. Rupa-rupanya, cable kat bawah dah putus. Pelik betul, semalam ok jer. Sahabat ni, gantikan dengan cable yang baru. Alhamdulilah. Baru boleh guna.

Dan terus post kat blog ni. Hehehehehe.

Dunia tanpa internet? Bagaimana yer?

H.I

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email