Malasnya! - ceritaejoy

Malasnya!

12:30 PTG

Betul-betul terasa malas nak update blog. Huh. Boleh ke cakap camtu? Aku penat memikirkan masalah peribadi aku. Ada banyak cerita yang aku nak kongsikan, tetapi otak aku rasa macam taknak di paksa lagi.

Di dalam kehidupan, baik yang sudah berumahtangga atau masih bujang pasti akan mengalami masalah, cuma yang membezakan adalah dari mana masalah itu timbul.

Aku lebih suka menyendiri bila berhadapan dengan masalah. Aku suka berdiam diri. Apa pun, perkara ini tidak bagus. Kerana ia kelak akan memakan diri.

Apa yang lebih bagus adalah, berbincang, utarakan masalah masing-masing dan cari jalan penyelesaian. Itu adalah yang terbaik.

Hmm. Rasa macam nak diam diri sekejap. Baca post kawan-kawan blogger lain. Mana tahu ada yang mengembirakan hati dan mungkin berkongsi tips menyelesaikan masalah yang paling efisyen. Mana tahu.

H.I

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email