• Breaking News

    7 September 2014

    Climbing wall tertinggi dunia.

    Sesuai untuk mereka yang sukakan sukan lasak! Tinggi sangat ni, kalau jatuh? ish.

    excalibur-6

    excalibur-4

    excalibur-1

    excalibur-2

    excalibur-9

    excalibur-7


    2 ulasan:

    1. Ya Allah, best sgt ni but a bit gayat. haha. teringin nak panjat wall climbing ni. tp tak pernah kesampaian.

      BalasPadam
    2. Rasanya kat malaysia dah banyak climbing wall ni, cuma yang tinggi macam ini belum ada lagi.

      Macam saya, tak berani, sebab takut tinggi. Hahahahahahha

      BalasPadam

    Silalah tinggalkan komen anda yang bernas & membina. Komen yang menyentuh keagamaan, politik, atau yang boleh menimbulkan rasa tidak senang orang lain adalah dilarang. Sila tinggalkan juga URL blog kalian supaya kami juga boleh membalas kunjungan.

    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ceritaejoy.com

    Blogger Malaysia