5 jenis basikal terbaik 2015. - ceritaejoy

5 jenis basikal terbaik 2015.

9:06 PG


BH Quartz Disc

Dengan tayar 32mm, Northport kabel dalaman untuk kedua-dua drivetrains mekanikal dan elektronik, dan spec disc-brake bernilai tinggi.

Moots Routt 45

Basikal yang dedikasi khas kepada penungang jenis pengembaraan. Basikal ini mempunyai jarak roda yang lebih panjang dan pendakap bawah yang lebih rendah. Ia dibuat untuk keselesaan tunggangan jarak jauh. 

Fuji Transonic

Dilancarkan di Tour de France tahun ini di bawah pasukan NetApp-Endura. Dan akan berada di pasaran pada tahun hadapan. Transonik dikatakan 55 dan 65 saat lebih cepat pada masa percubaan 40-kilometer. 

BMC SLR03

Rangkaian bingkai adalah lebih sedikit daripada satu paun (500 gram) lebih berat daripada SLR01, tetapi ia mempunyai geometri yang serupa.

Norco Threshold

Carbon frame dan tayar Clément 35mm. Dengan spec penuh Ultegra, termasuk brek R785.You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email