Tak tahu lebarkan blog! - ceritaejoy

Tak tahu lebarkan blog!

8:53 PG

Aku masih baru lagi dalam menjadi blogger. Masih banyak lagi ilmu yang perlu aku cari dan gali. Dan masalah aku sehingga ke hari ini adalah, aku masih belum tahu lagi macamana nak lebarkan blog aku ni. Selalunya ianya mudah kerana boleh terus ubah dekat " adjust widths". Tetapi kat situ tak boleh ubah pula. So, kalau dekat situ takleh ubah, maknanya, aku perlu ubah dekat Template ( edit HTML). Dan untuk ubah di sini yang menjadikan aku macam prof pulak. Pening juga kepala melihat semua huruf-huruf kat situ.

Jadi, ada tak sesiapa nak bantu aku? Tolong ajarkan bagaimana nak lebarkan saiz blog aku ini?

You Might Also Like

2 comments

  1. Salam Ejoi..Bab2 template ni kena belajar betul2 silap sikit habiss laa...Akak bab2 coding tu mmg hampehh laa ..Pening kepala dibuatnyerr ..

    BalasPadam
  2. Ha..itula kak. Sy nak cari cekgu. Nak minta tolong ajarkan bab2 coding ni. Nak lebarkan sket blog saya nie. Bukak tgk kat HTML tu. Terus pening kepala. Hmm

    BalasPadam

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email