Blogwalking untuk menambah kenalan - ceritaejoy

Blogwalking untuk menambah kenalan

11:48 PG

Aku sebenarnya ada membaca tentang perkara ini dalam suatu blog waktu awal-awal aku buat blog ini. Cuma baru sekarang aku join segmen ini. Ternyata ianya membuahkan hasil. Alhamdulilah. Ibarat macam cari kenalan baru la. Kena singgah dulu blog orang, barulah orang sudi lawat blog kita. Kalau kita sendiri-sendiri je, susah la sedikit proses nak kenalkan blog kita pada semua.

Alhamdulilah sekali lagi, sejak join segmen blogwalking nie, rakan-rakan mula bertambah. Dan aku mula kenal banyak bloq-blog terhebat. Idea-idea baru dan kenalan baru. Moga dapat tunjuk ajar dari rakan-rakan blogger semua.

Anda semua terhebat!! Hebat lah!


You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email