Sharifah sofea syed rashid kini tenat? - ceritaejoy

Sharifah sofea syed rashid kini tenat?

11:33 PG


Siapa sharifah sofea ini? Aku sendiri pon tak berapa kenal. Tetapi, aku ada "friend" dengan beliau di akaun facebook aku. Beliau selalu update berita tentang pesawat malaysia yang hilang iaitu MH370. Dan beliau dengan beraninya mendedahkan maklumat rahsia, teori-teori kehilangan pesawat ini. Aku juga kerap baca "post-post" beliau.

Apa yang memeranjatkan aku adalah, bila mana aku melawat blog-blog sahabat lain, aku terjumpa berita, yang mana, sharifah sofea kini sakit tenat akibat di santau. Di santau?? Kerana apa? Kerana mendedahkan maklumat sulit tentang pesawat ini. ha?ini post yang beliau sent pada wall beliau.

Dan ini pula post daripada saudara terdekat beliau.


Dasyat sungguh ilmu manusia kan? InsyaAllah moga Allah membantu beliau. Percaya pada kekuasaan Allah. Tuhan sekalian alam. Percaya hanya dia yang berkuasa, menentukan segalanya. 

Moga Allah sembuhkan beliau seperti sedia kala..

amin..amin..amin ya rabbal alamin..

You Might Also Like

0 comments

[Penafian] Segala perkongsian di dalam blog ceritaejoy ini adalah pendapat peribadi yang mahu dikongsikan bersama pembaca blog dan sebagai rujukan pemilik blog untuk kegunaan masa hadapan.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab dengan penyalahgunaan artikel dari blog ceritaejoy dan sebarang komen dan pendapat yang diberikan pembaca blog samada secara positif atau negatif adalah dipertanggungjawabkan kepada pembaca sendiri.

Follow by Email